Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes

Oordopjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En de meeste mensen zijn vooral op zoek naar een goede geluidskwaliteit, maar ook een algehele goede prijs-kwaliteitsverhouding. Op deze manier weet je dat je waar krijgt voor je geld en dat je lang kunt profiteren van goede oordopjes. Geldt dat ook voor de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes? Hier lees je alle informatie over deze oordopjes en kun je achterhalen of deze bedrade oordoppen ook voor jou de juiste keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Beats urBeats3 3,5 mm JackBeats urBeats3 3,5 mm Jack Decade Collection

De Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes behoren tot het assortiment van bedrade oordopjes van het door Apple overgenomen merk Beats. De oordoopen hebben een relatief zeldzame combinatie van hoge geluidskwaliteit en veel gebruiksgemak voor een goede prijs. Dat betekent dat je kunt profiteren van veel voordeel en dat je altijd kunt genieten van je favoriete muziek. Onder andere de handige afstandsbediening op de kabel zorgt ervoor dat de oordopjes zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Dit model heeft een 3,5 mm aansluiting en zijn daardoor niet voor iedere smartphone geschikt.

In de doos

  • Beats urBeats3 3,5 mm Jack
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Beats urBeats3 3,5 mm Jack

Er hoeft niets geïnstalleerd te worden wanneer je de Beats oordopjes wilt gaan gebruiken. Je kunt ze eenvoudig aansluiten via de 3,5 mm aansluiting van de oordopjes. Na aansluiting op je telefoon kun je de oordoppen gaan gebruiken. Wel heb je de de mogelijkheid om via de oordopjes Siri te activeren zodat je jouw muziek spraakgericht kunt sturen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 8,5 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes werkt erg eenvoudig. Zo zit er in de kabel van de oordoppen een afstandsbediening met ingebouwde microfoon. Hiermee kan de muziek regelen maar ook telefoontjes beantwoorden die op je smartphone binnenkomen. Via spraakopdrachten kun je acties uitvoeren, zoals iemand bellen of een nummer afspelen.

Hoewel de oordopjes niet worden geleverd met een opbergtas of zakje, kun je de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes gemakkelijk opbergen doordat de oordopjes magnetisch zijn. Hierdoor koppel je ze eenvoudig en snel aan elkaar en kun je ze eenvoudig in een zak of doos stoppen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens het gebruik van de oordoppen erop te letten dat de kabel niet strak komt te staan: dit kan kabelbreuk veroorzaken.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel van de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes is aan te dragen dat ze een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Deze luidsprekertjes bewijzen dat je niet altijd voor de beste en duurste oordopjes moet gaan om te kunnen profiteren van goede kwaliteit geluid. Daarnaast is ook de handige bediening via Siri en de afstandsbediening een groot voordeel. Tot slot krijg je meerdere maten oordopjes meegestuurd zodat je de juiste pasvorm kunt kiezen.

Dit model koptelefoon van Beats is geoptimaliseerd voor Apple en werken daardoor niet met Android apparaten. Daarnaast kunnen bedrade oordopjes minder prettig zijn om te gebruiken, vanwege de beperkte bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld in de sportschool.

Conclusie

Zijn dit de beste oordopjes voor jou? Met de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes komen geluidskwaliteit en gebruiksgemak samen. De oordopjes zijn daardoor ook een echte aanrader. Overweeg zelf de voor- en nadelen voordat je een keuze maakt.