Beats Studio3 Wireless hoofdtelefoon

Beats Studio3 Wireless hoofdtelefoon

Goede geluidskwaliteit is steeds belangrijker voor de consument bij het luisteren van muziek. Daarnaast speelt ook het draagcomfort van een koptelefoon een grote rol. Het komt dan ook steeds meer voor dat er wordt gekozen voor een hoofdtelefoon. En met name de Beats Studio 3 Wireless is een populaire keuze onder consumenten. Deze hoofdtelefoon is draadloos en biedt tal van handige voordelen waar je van kunt profiteren. Hier lees je alle voordelen van de draadloze hoofdtelefoon en kun je ontdekken of dit ook voor jou de goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beats Studio3 WirelessBeats Studio3 Wireless

De Beats Studio3 Wireless is een hoofdtelefoon, gemaakt door het wereldwijd bekende merk Beats. Dit merk is onlangs overgenomen door Apple en dat heeft ook geresulteerd in de optimalisering van de producten. Het toestel is erg geavanceerd en biedt je als luisteraar precies wat je nodig hebt. Je kunt draadloos muziek streamen van je smartphone of tablet. Je W1 chip van Apple zorgt ervoor dat je snel verbonden bent met meerdere Apple apparaten. Verder laadt de hoofdtelefoon snel op met de Fast Fuel techniek: met een kwartier opladen kun je jouw draadloze hoofdtelefoon weer drie uur lang gebruiken. Het model is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

In de doos

  • Beats Studio3 Wireless
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel met afstandsbediening
  • Hardcase
  • Handleiding

Installatie van de Beats Studio3 Wireless

Het is erg gemakkelijk om deze draadloze Beats hoofdtelefoon in gebruik te nemen. In de eerste plaats zit er een handleiding bij de levering en kun je hier precies in vinden hoe je de hoofdtelefoon in gebruik kan worden genomen. Over het algemeen volstaat het om de koptelefoon aan te zetten en direct te verbinden met je smartphone.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 260 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw, grijs, zwart/blauw en zwart/rood

Bediening en onderhoud

Het bedienen van deze koptelefoon is gemakkelijk. Je kunt de hoofdtelefoon vrijwel direct gebruiken: het enige wat je hoeft te doen is verbinden met je smartphone of andere Apple apparaat. Dit doe je eenvoudig en snel met de W1 chip van Apple. Daarnaast is het mogelijk om de volume van je muziek te regelen via de oorschelp. Ook kun je met de Beats Studio3 Wireless handsfree bellen en schakel je eenvoudig de noise cancelling in. Om de draadloze hoofdtelefoon zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk om deze na gebruik goed op te bergen in de hardcase. Daarnaast kun je de koptelefoon opladen zodra deze leeg is: zo voorkom je dat je zonder muziek komt te zitten. De Fast Fuel techniek biedt de mogelijkheid om je hoofdtelefoon heel snel weer op te laden.

Voor- en nadelen

Er zitten een aantal grote voordelen aan de Beats Studio3 Wireless. In de eerste plaats is de deze goede hoofdtelefoon voor in de studio draadloos en kun je altijd en overal draadloos muziek streamen van je smartphone, tablet of ander Apple apparaat. Verder beschikt deze hoofdtelefoon over noise cancelling, waarmee je hinderende omgevingsgeluiden kunt dempen. Verder verbindt je het toestel dankzij de W1 chip automatisch met al je Apple apparaten. In het openbaar vervoer schakelt je koptelefoon naar je smartphone en op kantoor schakelt de koptelefoon automatisch naar je Mac. Deze draadloze koptelefoon van Beats komt ook met een aantal nadelen. Zo beschikt deze hoofdtelefoon niet over een equalizer waarmee je het geluid handmatig kunt aanpassen. Je bent aangewezen op het geluid zoals dit in de fabrieksinstellingen is ingesteld. Een tweede nadeel is dat het toestel niet wordt geleverd met een vliegtuigadapter.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een een van de beste draadloze koptelefoons heb je heel wat mogelijkheden. De Beats Studio3 Wireless behoort tot de hogere klasse, vanwege de goede geluidskwaliteit en het ultieme draagcomfort. Wel is het belangrijk om te weten dat je de geluidskwaliteit niet handmatig kunt aanpassen met een equalizer. Verder is dit model een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve draadloze hoofdtelefoon.