Beats Solo3 Wireless hoofdtelefoon

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe hoofdtelefoon is het belangrijk dat je op een aantal zaken gaat letten. Natuurlijk kijk je naar de prijs en wat binnen je budget past. Maar ook de geluidskwaliteit en het draagcomfort spelen een belangrijke rol. Zo kun je kiezen voor over ear en on ear. Een voorbeeld van een on ear hoofdtelefoon is de Beats Solo 3 Wireless. Deze hoofdtelefoon biedt de mogelijkheid om draadloos naar je favoriete muziek te luisteren terwijl de oorkussens op je oren zitten in plaats van eroverheen. Hier lees je alles over dit model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beats Solo3 Wireless

De Beats Solo3 Wireless hoofdtelefoon is een draadloos model waarmee je tot wel 40 uur lang naar muziek kunt luisteren. Is de accu leeg? Dan laadt je hem in 5 minuten weer op voor drie uur lang gebruik. Je hoeft dus nooit lang zonder muziek te zitten met de speciale Fast Fuel techniek. Als je een Apple apparaat hebt kun je profiteren van een extra snelle verbinding met je hoofdtelefoon vanwege de W1 chip.

In de doos

 • Beats Solo3 Wireless
 • Micro usb oplaadkabel
 • Audiokabel
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de Beats Solo3 Wireless

Om de Beats koptelefoon kunnen gebruiken hoef je deze alleen maar via bluetooth te verbinden aan je smartphone of tablet. Heb je een Apple apparaat? Dan profiteer je van een nog snellere verbinding dankzij de W1 chip van Apple. Hierdoor zal je draadloze koptelefoon automatisch verbinden met je iPhone, iPad of andere Apple apparaat.

Technische specificatiesBeats Solo3 Wireless

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 215 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van de Beats Solo3 Wireless is erg eenvoudig. Je haalt hem uit de opbergetui en zet hem op je oren. Op je smartphone kun je gemakkelijk de muziek regelen. Met de meegeleverde audiokabel is het ook mogelijk om bedraad naar je muziek te luisteren. Verder is het bedienen van het model eenvoudig. Klaar met muziek luisteren? Haal de hoofdtelefoon van je oren en berg hem op in het daarvoor bestemde opbergetui. Om de Beats Solo 3 Wireless zo lang mogelijk mooi te houden is het belangrijk om deze goed op te bergen na gebruik. Zo voorkom je dat er beschadigingen ontstaan of dat de hoofdtelefoon snel kapot gaat. Het enige wat je moet doen voor de Beats Solo 3 Wireless is opladen: zo weet je zeker dat je nooit zonder muziek komt te zitten. Met de Fast Fuel techniek laadt je jouw hoofdtelefoon met 5 minuten weer voor drie uur lang op.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van deze draadloze koptelefoon van Beats is dat je hiermee draadloos naar je muziek kunt luisteren. Altijd en overal je favoriete muziek streamen, dat kan met deze hoofdtelefoon. Verder is de Beats Solo 3 Wireless zeer gebruiksvriendelijk en is ook het draagcomfort erg hoog. Je neemt deze lichtgewicht hoofdtelefoon overal mee naartoe. Ook de W1 chip van Apple is een groot voordeel: hiermee verbind je de Beats Solo3 Wireless nog sneller met je iPhone of andere Apple apparaat. Een mogelijk nadeel van het toestel is dat deze niet beschikt over actieve noise cancelling, zoals de Beats Studio3 Wireless dat wel doet. Verder kun je met de hoofdtelefoon muziek luisteren in het geluid zoals deze in de fabrieksinstellingen is ingesteld. Er is dus geen equalizer waarmee je de geluidsweergave kunt personaliseren.

Conclusie

Ben je op zoek naar een relatief betaalbare on ear hoofdtelefoon? Dan is de Beats Solo3 Wireless een prima keuze. Deze hoofdtelefoon heeft goed geluid, zit lekker en heeft als voordeel onder andere de lange batterijduur. Ook is het prettig om te weten dat je altijd en overal muziek kunt streamen met je draadloze koptelefoon. Het toestel is daarmee een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige koptelefoon waarmee je vooral naar jouw favoriete muziek kunt luisteren. Misschien is dit dan wel de beste koptelefoon voor jou!