Beats Solo3 Pro hoofdtelefoon

Bij de zoektocht naar de beste hoofdtelefoon is het vooral belangrijk dat je weet waarvoor je de hoofdtelefoon gaat gebruiken. Wil je naar je eigen muziek luisteren tijdens het sporten of ben je op zoek naar een manier om in het openbaar vervoer je muziek te kunnen luisteren? Een goede koptelefoon zorgt ervoor dat jij ongestoord je favoriete nummers kunt luisteren, waar je ook bent. Een koptelefoon waarmee dat goed mogelijk is, is de Beats Solo3 Pro. Dit is de opvolger van de Beats Solo3 en heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de voorganger. Hier lees je alles over dit nieuwe model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beats Solo3 ProBeats Solo3 Pro

De Beats Solo3 Pro hoofdtelefoon is geavanceerd en biedt een aantal nieuwe technieken ten opzichte van zijn voorganger. Deze nieuwe hoofdtelefoon heeft onder andere actieve noise cancelling waarmee je storende omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen, bijvoorbeeld als je in de trein zit of als je op kantoor goed wilt focussen op je werkzaamheden. Verder biedt het apparaat alle gemakken die jij als luisteraar nodig hebt om altijd en overal naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. De oorschelpen zitten prima en sluiten je af van omgevingsgeluiden.

In de doos

  • Beats Solo3 Pro
  • Lightning oplaadkabel
  • Hardcase
  • Handleiding

Installatie van de Beats Solo3 Pro

Het kost je maar weinig tijd om de Beats Solo3 Pro te installeren. Zodra je de hoofdtelefoon uit de verpakking haalt hoef je deze alleen nog maar te verbinden met je smartphone. Dit is binnen enkele seconden gebeurt en dat betekent dat je bijna direct naar je muziek kunt gaan luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof en metaal
  • Gewicht: 0,65 kg
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw, grijs, wit en rood

Bediening en onderhoud

De koptelefoon van Beats is zeer eenvoudig in de bediening. Zo kun je er onder andere voor kiezen om de actieve noise cancelling in en uit te schakelen. Verder regel je de muziek eenvoudig en snel via de oorschelp. Hier zit ook een volumeregelaar waarmee je jouw muziek harder of zachter kunt zetten zonder hiervoor je telefoon te hoeven pakken. Het onderhoud van de koptelefoon is gelukkig erg eenvoudig en je hoeft hier vrij weinig aan te doen. Het is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat je nooit zonder muziek komt te zitten door een lege batterij. Zorg er dan ook voor dat je de batterij in de gaten houdt en dat je jouw hoofdtelefoon altijd oplaadt. Om jouw Beats Solo3 Pro zo lang mogelijk mooi te houden is het een aanrader om deze na gebruik in de meegeleverde hardcase te stoppen.

Voor- en nadelen

De Beats Solo3 Pro hoofdtelefoon heeft een aantal grote voordelen. Vooral de actieve noise cancelling is hier één van. Met deze functie wordt het makkelijk om storende omgevingsgeluiden te dempen en kun je je volledig op je muziek of je werkzaamheden focussen zonder afleiding. Verder is de snellaadfunctie een voordeel: na 10 minuten opladen gebruik je de hoofdtelefoon weer voor 3 uur. Daarnaast kun je met de H1 chip van Apple jouw koptelefoon automatisch verbinden met je Apple apparaten. Er zitten ook nadelen aan dit toestel. Onder andere het feit dat je de koptelefoon niet snel aan je Android toestel kunt koppelen met NFC is een mogelijk nadeel. Verder geven een aantal consumenten aan dat de hoofdtelefoon na langer gebruik wat gaat irriteren omdat deze relatief strak op de oren zit.

Conclusie

Hoewel de Beats Solo3 Pro wat aan de prijzige kant is, krijg je hier veel kwaliteit voor terug. Onder andere handige functies zoals snel opladen en actieve noise cancelling zijn hier voorbeelden van. Maar wanneer je hier niet om geeft is het ook goed mogelijk om een beter betaalbare hoofdtelefoon te vinden. Wanneer je op zoek bent naar goede kwaliteit en gebruiksgemak is dit een van de beste hoofdtelefoons met noise cancelling en zeker een goede keus.