Beats Powerbeats Pro oordopjes

Goede oordopjes worden steeds belangrijker en dat is niet voor niets: met de juiste oordopjes kun je je focussen op je werk of sport en kun je daarnaast ook altijd genieten van je favoriete muziek. Het is dan ook niet voor niets dat de ontwikkeling van oordopjes steeds sneller gaat. Ook de opkomst van draadloze oordopjes is enorm. De Beats Powerbeats Pro oordopjes zijn hier een voorbeeld van. Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes zonder kabel die in de weg hangt, is dit zeker een goede optie. De luidsprekertjes komen in verschillende kleuren, dus er is voor elke gebruiker een geschikte variant te koop. Hier lees je alle informatie, voor- en nadelen over dit nieuwe model.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Beats Powerbeats ProBeats Powerbeats Pro

Met de Beats Powerbeats Pro brengt het bekende merk Beats weer een goede set oordopjes op de markt. Het design is opvallend vanwege de verstelbare oorhaak waarmee je ervoor zorgt dat de oordopjes goed blijven zitten tijdens het sporten. Doordat je de oorhaak kunt verstellen naar de gewenste maat, zitten de oordopjes altijd goed om je oren. Daarnaast kies je met de deze modellen van de fabrikant voor goede draadloze oordopjes van zeer goede kwaliteit. Je verbindt de oordopjes gemakkelijk met je iCloud apparaten en daarnaast maak je gemakkelijk gebruik van alle handige functies op deze oordopjes.

In de doos

  • Beats Powerbeats Pro
  • Lightning naar usb A oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de Beats Powerbeats Pro

Het is erg gemakkelijk om de oordopjes van Beats te installeren. Nadat je de oordoppen hebt ontvangen kun je ze via bluetooth met je smartphone verbinden. Doordat de kleine luidsprekertjes zijn uitgerust met een H1 chip, is er sprake van een nog snellere en stabielere verbinding. Na het maken van de verbinding kun je de oordopjes volop gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 9 uur
  • Gewicht: 20,3 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Bediening en onderhoud

Je kunt de draadloze oordoppen gemakkelijk bedienen zodra ze verbonden zijn via de H1 chip. Zo is het mogelijk om Siri te activeren zodat je de oordopjes nog gemakkelijker kunt gebruiken. Google Assistent gebruiken kan ook: dit doe je door een van de bedieningsknoppen langer ingedrukt te houden. De Beats Powerbeats Pro oordopjes zijn gemakkelijk te onderhouden. Je kunt er zelf voor kiezen om ze af en toe schoon te maken, maar er zijn geen verplichtingen op dit gebied. Verder kun je ervoor kiezen om de oordopjes op te bergen in de daarvoor bestemde oplaadcase, waar je de oordopjes ook in kunt opladen.

Voor- en nadelen

De belangrijkste voordelen van de Beats Powerbeats Pro oordopjes luiden als volgt. Je kunt een snelle verbinding maken met je smartphone, je kunt profiteren van goede geluidskwaliteit en daarnaast zijn de oordopjes gemakkelijk te sturen met Siri. Verder kun je de Beats Powerbeats Pro oordopjes goed gebruiken wanneer je regelmatig gaat sporten. De Beats Powerbeats Pro oordoppen zijn minder geschikt wanneer je een bril draagt, vanwege de oorhaak waarmee de oordopjes zijn uitgerust. Daarnaast kan ook de prijs een reden zijn dat je de oordopjes niet aanschaft.

Conclusie

Met de deze oordoppen van Beats haal je oordopjes in huis van zeer goede kwaliteit. De oordopjes hebben een lange batterijduur, zijn gemakkelijk te verbinden met je iCloud apparaten en zijn eenvoudig in gebruik. Wanneer je op zoek bent naar een van de beste oordopjes voor het sporten, dan is dit zeker een aanrader.