Beats Powerbeats oordopjes

Een van de betere oordopjes in het assortiment van Beats zijn de Beats Powerbeats. Deze oordoppen zijn de voorgangers van de Powerbeats Pro maar doen op het gebied van kwaliteit zeker niet veel onder voor deze oordoppen. Deze oordoppen zijn grotendeels draadloos en hebben het ideale ontwerp om in de sportschool gebruikt te worden. Dit betekent dan ook dat de oordopjes van de fabrikant een uitstekende keuze zijn voor sporters. Weten of deze oordopjes ook voor jou de goede keuze zijn? Hier lees je meer informatie.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Beats PowerbeatsBeats Powerbeats

Met de Beats Powerbeats oordopjes kies je voor oordopjes van goede kwaliteit, zoals je dat van een wereldwijd bekend merk als Beats gewend bent. De oordopjes zijn voorzien van een aantal handige extra’s waarmee zij het verschil maken in vergelijking met andere oordopjes. Zo zijn de deze goede draadloze oordopjes onder andere waterbestendig.

In de doos

  • Beats Powerbeats
  • Verschillende maten oordopjes
  • Lightning oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Beats Powerbeats

Net als de opvolger zijn ook deze luidsprekertjes voorzien van een H1 chip waarmee een snelle en stabiele verbinding gemaakt kan worden met je smartphone. Verder werkt de installatie van je nieuwe draadloze oordopjes erg eenvoudig en kun je ze via bluetooth verbinden.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, rood en wit

Bediening en onderhoud

De bediening van deze handige oordopjes is eenvoudig. Je kunt ze na verbinding met de smartphone gebruiken op al je iCloud apparaten. Wanneer iemand in je omgeving ook een Beats koptelefoon, oordopjes of Airpods heeft met H1 chip, kun je beide modellen aan dezelfde iPhone koppelen en daardoor tegelijkertijd naar dezelfde muziek luisteren. Op het gebied van onderhoud hoef je niet veel te doen bij de apparaatjes. De oordoppen gaan lang mee en dus hoef je ze niet vaak op te laden. Je kunt ze het beste opbergen in een oplaadcase of doosje dat daarvoor bestemd is. Zo voorkom je dat de oordopjes beschadigen of dat je ze kwijtraakt.

Voor- en nadelen

De waterbestendigheid is een van de belangrijkste voordelen van deze Beats oordopjes te noemen. Hierdoor zijn de oordopjes geschikt voor sporten in de regen en ontstaat er ook geen waterschade door zweet. Verder is de snelle verbinding een groot voordeel en kun je 6 uur langer naar muziek luisteren dan bij de Beats Powerbeats Pro. Een nadeel van het toestel is echter dat de oorhaken niet verstelbaar zijn. Dit betekent dat ze minder strak om je oren zouden kunnen zitten. Daarnaast kun je alleen tegelijk naar dezelfde muziek luisteren wanneer de ander ook Beats of Airpods heeft met H1 chip.

Conclusie

De Beats Powerbeats oordoppen zijn een goede keus voor sporters: je kunt gebruik maken van de handig draagwijze, er zitten geen kabels in de weg. Ook de waterdichtheid is een groot pluspunt en een van de redenen om voor de Beats Powerbeats te kiezen.