Beats Powerbeats 3 Wireless oordopjes

Wanneer je op zoek bent naar de beste bluetooth oortjes kom je er al snel achter dat het aanbod zeer groot is. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende merken, soorten en kleuren. Op het moment dat je weet waarvoor je de oordopjes gaat gebruiken kun je de keuze al makkelijker maken. Voor speciale sport oordopjes zijn de Beats Powerbeats 3 Wireless oordoppen een goede keus. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Beats Powerbeats 3 Wireless

De Beats Powerbeats 3 Wireless zijn geen volledig draadloze oordoppen, maar je bent bij deze oordopjes wel verlost van een kabel die in de weg hangt. De oordopjes zijn voorzien van een kabel die achter je nek hangt, waardoor deze nooit in hindert tijdens het sporten. Daarnaast kun bij deze in ear oordopjes profiteren van een goede pasvorm omdat je verschillende maten dopjes meegestuurd krijgt. Verder kun je deze oordopjes dankzij de W1 chip automatisch verbinden met al je Apple apparaten.

In de doos

 • Beats Powerbeats 3 Wireless
 • Micro usb oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Opbergetui
 • Handleiding

Installatie van de Beats Powerbeats 3 Wireless

Je kunt deze draadloze oordoppen gemakkelijk verbinden met je smartphone dankzij de handige W1 chip. Koppelen aan je Apple apparaten is dus zo gebeurt en daarna kun je de oortjes gemakkelijk gebruiken om je muziek te luisteren.

Technische specificatiesBeats Powerbeats 3 Wireless

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 12 uur
 • Gewicht: 27 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

Je kunt deze oordoppen van Beats gemakkelijk gebruiken. Door ze te verbinden met je smartphone kun je de apparaatjes direct gebruiken. Je kunt direct naar je favoriete muziek luisteren maar dankzij de ingebouwde microfoon is het ook mogelijk om telefoongesprekken te voeren terwijl je de oordopjes in hebt. De oordopjes worden geleverd met een opbergetui en dat betekent dat je ze goed kunt onderhouden door ze na gebruik in het opbergetui te leggen. Op deze manier kun je langer met de oordoppen doen en krijg je meer waar voor je geld.

Voor- en nadelen

De Beats Powerbeats 3 Wireless hebben als belangrijkste voordeel dat de oordopjes waterbestendig zijn. Dit betekent dat je de oordopjes kunt gebruiken in de regen, maar ook in de sportschool. Zweet heeft geen invloed op de geluidskwaliteit of de levensduur van de oordopjes. Ook de snelle verbinding door de W1 chip is een belangrijk voordeel. Opladen gaat snel: na 5 minuten opladen gebruik je de oordopjes weer een uur. De oordopjes zijn helaas niet ideaal voor brildragers omdat ze zijn voorzien van oorhaken.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een van de betere sport oordopjes zijn de draadloze Beats oortjes zeker een goede keus. De geluidskwaliteit is goed, het gebruiksgemak ook en daarnaast speelt ook de waterbestendigheid een grote rol. Ook heb je hierbij geen last van een kabel die in de weg hangt.