Beats oordopjes

Bekijk en bestel direct Beats oordopjes

Beats oordopjes

  • Uniek ontwerp voor veel bewegingsvrijheid
  • Oordopjes in meerdere prijsklassen
  • Stijlvol design en goede geluidskwaliteit

Beats oordopjes – Voor de nieuwe generatie muziekliefhebbers

Beats oordopjesBeats is een Amerikaans merk dat werd opgericht in 2006. Het merk produceert premium koptelefoons, oordopjes en luidsprekers en werd in 2014 overgenomen door Apple. Het merk heeft naar eigen zeggen een nieuwe generatie kennis laten maken met de mogelijkheden van premium geluids entertainment. Dat heeft geresulteerd in de productie van een reeks kwalitatief hoogwaardige oordopjes en koptelefoons. Het merk heeft ook laten zien met de tijd mee te gaan. De nieuwste Powerbeats Pro zijn daar een voorbeeld van. Het merk heeft volledig draadloze oordopjes, maar ook oordopjes die nog wel verbonden zijn met een kabel zoals de urBeats3 Lightning Connecter. Daarnaast zijn er ook koptelefoons van Beats te koop.

Beats staat al jaren aan de top als het gaat om oordopjes van zeer goede kwaliteit. Het merk wordt dan ook vooral geroemd voor de geluidskwaliteit. Wanneer je een goed set oordopjes wilt aanschaffen, dan is het ook zeker mogelijk om oordoppen van dit merk mee te nemen in je vergelijking. De meeste en best verkochte oordoppen van Beats is de draadloze variant. Deze kun je gemakkelijk koppelen aan je iCloud apparaten en zorgeloos je favoriete muziek luisteren. De Beats urBeats oordopjes met kabel zijn siliconen oordopjes die goed aansluiten op het oor voor het best mogelijke geluid. De nieuwste modellen zijn geavanceerd en voorzien van de nieuwste technische snufjes en een fris en opvallend design.

De Powerbeats Pro zijn recent op de markt gebracht en zijn direct een goede keuze voor wie op zoek is naar de beste draadloze oordopjes. Waar de twee oordopjes met de Beats Powerbeats nog verbonden waren met een nekband, heb je bij het nieuwste model geen last van kabels en daardoor zijn deze oordopjes een prima keuze wanneer je regelmatig gaat sporten en zoveel mogelijk bewegingsvrijheid wilt hebben. Daarnaast kun je tot 9 uur doen met een volle batterij.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Het grootste voordeel van deze oordoppen is dat ze draadloos zijn. Hiermee ben je niet alleen verzekerd van meer gebruiksgemak, maar je oordopjes gaan waarschijnlijk ook langer mee. Mankementen aan de kabels is een van de voornaamste redenen dat niet-draadloze oordopjes sneller kapot gaan. Een van de andere voordelen van de Beats oordopjes is dat ze een mooi en modern design hebben en zorgen voor meer bewegingsvrijheid. Daarnaast zitten de oordopjes comfortabel en kun je ze gemakkelijk koppelen aan al je apparaten. De nieuwste Beats Powerbeats Pro zijn daarnaast verkrijgbaar in allerlei kleuren. De oudere modellen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en rood.

Hoe werken oordopjes van Beats?

Het is erg gemakkelijk om gebruik te maken van de Beats oordopjes. De oordopjes met een kabel plug je eenvoudig in bij je telefoon, tablet of laptop: je kunt dan direct gebruik maken van de oordopjes. De draadloze oordoppen zoals de Powerbeats 3 Wireless kun je met bluetooth verbinden aan je apparaat. Je kunt bij je instellingen op je Apple apparaten de oordoppen eenvoudig verbinden. Wanneer je een Android smartphone hebt kun je deze oordopjes ook gebruiken. Je hebt dan wel de Beats app nodig om je oordopjes te kunnen verbinden met je telefoon. Zodra de oordoppen in je telefoon zitten of verbonden zijn met je smartphone kun je altijd en overal je muziek luisteren. Je hebt met de draadloze oordopjes van Beats ook toegang tot Siri. Je kunt dus met de spraakassistent de muziek bedienen.

Speciale functies van Beats oordopjes

Een speciale functie van de Beats oordopjes is dat de nieuwste modellen aangenaam om het oor zitten. Dit type oordopjes kan wel nadelig zijn voor brildragers, gezien de oordopjes ook achter het oor vastzitten. Het is met deze goede bluetooth oordopjes ook mogelijk om gebruik te maken van Siri. Hierdoor bedien je de muziek spraak gericht en hoef je jouw telefoon er niet bij te pakken. Een andere speciale functie van de Beats oordopjes is dat je met een kwartier opladen weer 4,5 uur muziek kunt luisteren via de oordopjes. Met een volle batterij kun je 9 uur gebruik maken van de Beats oordopjes. Met de H1 chip koppel je de draadloze oordoppen ook makkelijk aan je iCloud apparaten.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wanneer je erover denkt om Beats oordoppen aan te schaffen, kun je met een aantal zaken rekening houden. Je kunt onder andere letten op het draagcomfort van de oordopjes: de oorhaak is niet voor iedereen vastgelegd. Bedenk goed waar je de oordopjes voor wilt gaan gebruiken. Op basis hiervan kun je bepalen of de Beats oordopjes de juiste keuze zijn. Kijk bij het vergelijken ook naar de prijs, jouw budget en je wensen. Oordoppen moeten niet alleen een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben en goed geluid produceren, ze moeten ook lang mee gaan en lekker zitten.

De belangrijkste gegevens over de Beats oordopjes in één oogopslag:

  • Geschikt voor alle iCloud apparaten
  • Via de Beats app ook geschikt voor Android
  • Snel oplaadbaar