Beats hoofdtelefoon

Bekijk en bestel direct Beats koptelefoons

Beats hoofdtelefoon

  • Goede kwaliteit hoofdtelefoons van wereldwijd bekend merk
  • Diverse modellen verkrijgbaar
  • Makkelijk koppelen aan Apple apparaten

Beats hoofdtelefoon – Grote naam in de muziekwereld

Beats hoofdtelefoonHet merk is niet voor niets een van de meest bekende fabrikanten van hoofdtelefoons. Als het gaat om het ontwerp en de functionaliteit van koptelefoons staat dit merk al jaren aan de top. Met een Beats hoofdtelefoon kun je altijd en overal je favoriete muziek luisteren en profiteer je onder andere van een zeer goede geluidskwaliteit. Het bedrijf werd opgericht in 2006 door rapper en producer Dr. Dre en muziekproducent Jimmy Iovine. Deze hoofdtelefoons werden direct een groot succes en dat zorgde er onder andere voor dat Apple het merk in 2014 overnam. Vandaag de dag is Beats nog steeds een grote naam in de muziekwereld.

Hoofdtelefoons en oordopjes van Beats zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen diverse artiesten en DJ’s. Het idee achter het merk was het maken van hoofdtelefoons die muziek weergeven zoals deze door artiesten gehoord wordt in de opnamestudio. Het merk heeft heel wat hoofdtelefoons voor in de opnamestudio op de markt gebracht die zich vooral kenmerken door de uitstekende geluidskwaliteit. Ook het comfortabele design zorgt ervoor dat de apparaten al jaren geliefd zijn onder consumenten. Door de jaren heen zijn er verschillende modellen uitgebracht waardoor er voor ieder budget een goede optie is.

Wanneer je dagelijks naar je muziek wilt luisteren kun je voor een Beats hoofdtelefoon uit de Beats EP serie kiezen. Deze koptelefoons zijn gemaakt voor dagelijks gebruik. Gebruik je de hoofdtelefoon ook voor professioneel gebruik? Dan kun je voor de Beats Pro serie kiezen Wellicht is dan de Solo3 Pro een goede keuze. Beats heeft ook een Studio-serie uitgebracht: deze hoofdtelefoons (waaronder de Studio3 Wireless) hebben de handige noise cancelling functie waarmee je omgevingsgeluiden kunt dempen. Doordat de fabrikant diverse modellen heeft uitgebracht is het altijd mogelijk om een geschikte hoofdtelefoon te vinden. Een Beats hoofdtelefoon is daarbij verkrijgbaar in diverse kleuren en je kunt ze altijd gemakkelijk opbergen na gebruik.

Wat zijn de voordelen van deze koptelefoons?

Omdat Beats koptelefoons een van de beste hoofdtelefoons zijn – ontworpen met als belangrijkste pijlpunt de geluidskwaliteit -, kun je als grootste voordeel ook noemen dat de ontwerpers hierin geslaagd zijn. Het geluid is erg goed en zorgt ervoor dat je volop van je muziek kunt genieten. Een tweede voordeel is dat de hoofdtelefoons ook draadloos verkrijgbaar zijn. Dit zorgt voor nog meer draagcomfort. Verder zijn er een aantal modellen die uitgerust zijn met noise cancelling: dit biedt je de mogelijkheid om hinderende omgevingsgeluiden te dempen. Een ander voordeel is dat de batterij lang meegaat, ook als je noise cancelling aan hebt staan. Ook het strakke design is een reden om voor Beats hoofdtelefoons te kiezen.

Hoe werkt een hoofdtelefoon van Beats?

De Beats hoofdtelefoons (zoals bijvoorbeeld de Beats Solo3 Wireless) hebben een eenvoudige werking. Je kunt ze uit de hardcase halen en vervolgens verbinden met je smartphone. In de instellingen op je smartphone ga je naar bluetooth waar je de hoofdtelefoon kunt verbinden met je telefoon. Om naar je muziek te kunnen luisteren zet je de hoofdtelefoon op. Omdat het merk is overgenomen door Apple zijn de modellen uitgerust met een W1-chip: hierdoor verbindt de hoofdtelefoon snel met al je Apple apparaten. De Beats hoofdtelefoons zijn zeer geschikt om mee te sporten, hardlopen, maar ook om op kantoor te gebruiken.

Afhankelijk van het model kun je ook de noise cancelling inschakelen. Omdat de Beats hoofdtelefoon is verbonden met je smartphone kun je altijd en overal naar je muziek luisteren. Gebruik je de headset niet meer? Dan kun je deze gemakkelijk in de meegeleverde hardcase doen. Met de oplaadkabel zorg je ervoor dat de koptelefoon snel weer helemaal opgeladen kan worden.

Speciale functies van een Beats hoofdtelefoon

Er zitten een aantal speciale functies op een Beats koptelefoons waar je van kunt profiteren. Zo is er in de eerste plaats een W1-chip waardoor je de hoofdtelefoon snel kunt verbinden aan al je Apple apparaten. Deze chip zorgt ook voor batterijbesparing. Ook zijn de meeste modellen van de fabrikant uitgerust met noise cancelling. Zo kun je op straat of op kantoor omgevingsgeluiden dempen en optimaal van je muziek genieten. Een derde handige functie is de FastFuel. Deze functie zit op een aantal Beats koptelefoons en zorgt ervoor dat de batterij snel weer opgeladen wordt. Na 10 minuten opladen gaat je koptelefoon weer 3 uur lang mee.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Denk je erover om een Beats hoofdtelefoon te kopen? Deze koptelefoons zijn van zeer goede kwaliteit en bieden uitstekend geluid. Hou er wel rekening mee dat de hoofdtelefoons geoptimaliseerd zijn voor Apple apparaten. Dit betekent dat het dus wat lastiger zijn om ze bijvoorbeeld snel te koppelen aan je Android smartphone. Verder is het ook belangrijk om je budget in de gaten te houden. Koptelefoons van Beats zijn geen goedkope hoofdtelefoons. De hoofdtelefoons zijn aan de dure kant, vooral de nieuwere modellen die extra geavanceerd zijn. Kijk goed naar je eigen wensen en maak een goede keus.

De belangrijkste gegevens over de Beats hoofdtelefoons in één oogopslag:

  • Geluidskwaliteit van de studio
  • Nieuwe modellen zijn uitgerust met noise cancelling
  • Zeer makkelijk en snel op te laden