Beats EP hoofdtelefoon

Ben je op zoek naar een betaalbare hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren? Je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen voor een koptelefoon, er zijn ook veel goede basis hoofdtelefoons. Een voorbeeld van een goed basis hoofdtelefoon is de Beats EP. Deze lijn van Beats biedt de mogelijkheid om te genieten van goede geluidskwaliteit zonder dat je teveel betaalt. Ontdek hier alle voordelen en mogelijke nadelen van dit model.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beats EPBeats EP

De Beats EP is op de markt gebracht als een basis hoofdtelefoon waarmee je ook met een minder budget naar muziek kunt luisteren, waar je ook bent. Het apparaat is een bedrade koptelefoon die overal mee naartoe kunt nemen. Het platte snoer raakt niet snel in de knoop en daarnaast is het heel goed mogelijk om handsfree te bellen, dankzij de microfoon in de kabel. Je regelt gemakkelijk en snel je muziek met de afstandsbediening in het snoer. Daarnaast is het toestel verkrijgbaar in verschillende kleuren.

In de doos

  • Beats EP
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de Beats EP

Je hoeft nauwelijks moeite te doen om de Beats EP te kunnen gaan gebruiken. Zodra je de bedrade koptelefoon de doos haalt hoef je deze alleen nog maar via de kabel te verbinden met je smartphone. Zodra je de kabel in de bestemde aansluiting in je telefoon hebt gedaan, kun je direct naar je favoriete muziek luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: on ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof en leer
  • Gewicht: 200 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in blauw, rood, grijs en wit

Bediening en onderhoud

De hoofdtelefoon van Beats is erg gemakkelijk in gebruik. Zodra je de koptelefoon met je smartphone verbonden hebt luister jij overal naar je favoriete muziek. Met de afstandsbediening in de kabel pas je het volume aan, maar kun je ook oproepen opnemen zodat je handsfree kunt bellen. Verder is het via de afstandsbediening ook mogelijk om siri te activeren.

Er zijn maar weinig dingen die je hoeft te doen om je Beats EP hoofdtelefoon lang mooi te houden. In de eerste plaats is het belangrijk om je koptelefoon na gebruik goed op te bergen. Op deze manier voorkom je dat er beschadigingen aan de hoofdtelefoon ontstaan. In de tweede plaats is het belangrijk dat je de kabel niet strak trekt en voorkomt dat deze in de knoop komt. Op deze manier kun je veel langer met deze hoofdtelefoon doen.

Voor- en nadelen

Er zitten een aantal grote voordelen aan de Beats EP. In de eerste plaats is de hoofdtelefoon betaalbaar. Daarnaast is de kabel voorzien van een afstandsbediening waarmee je jouw muziek en het volume kunt regelen. De afstandsbediening in de kabel maakt het ook mogelijk om handsfree te bellen. Verder is het platte snoer ideaal omdat hier minder snel knopen in ontstaan dan bij een ronde kabel.

Met deze koptelefoon krijg je ook te maken met nadelen. Hoewel de kabel veel voordelen biedt, kun je dit ook als hinderlijk ervaren. Je hebt met de kabel minder bewegingsvrijheid dan met een draadloos model. Verder is de bediening in de kabel geoptimaliseerd voor Apple. Met een Android smartphone kun je hier geen gebruik van maken.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar een voordelige maar goede hoofdtelefoon met draad met prima geluid, dan is de Beats EP een uitstekende keuze. Je kunt profiteren van echt studiogeluid zoals dit door artiesten bedoeld is. Heb je meer te besteden en hecht je veel waarde aan extra functies en hoge kwaliteit? Dan kun je er ook voor kiezen om nog wat verder te kijken naar andere modellen van Beats of een ander merk.