Apple Earpods Lightning Connecter oordopjes

De meeste oordopjes zijn vandaag de dag draadloos. Dit brengt veel voordelen met zich mee, maar de prijs gaat ook omhoog. Qua prijs is de Apple Earpods Lightning Connecter dan ook een stuk goedkoper dan de nieuwste Apple modellen, de Airpods 2 en Airpods Pro. En ondanks het feit dat de dit model van de fabrikant niet draadloos is en onder de basis oordopjes valt, zijn deze oordopjes alsnog een prima keuze. Hier lees je meer over de dit model oordoppen en of deze luidsprekertjes voor jou de beste keus zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Apple Earpods Lightning ConnecterApple Earpods Lightning Connector

De Apple Earpods met Lightning Connecter zijn de oordoppen die je meestal krijgt bij aankoop van een iPhone 7 of nieuwer. Deze bedrade oordopjes hebben een andere aansluiting maar behoren wel tot dezelfde prijscategorie als de Apple Earpods 3,5 mm Jack welke via de gewone hoofdtelefoon aansluiting kunnen worden aangesloten. De oordoppen hebben een geometrisch ontwerp en zitten daardoor zeer comfortabel. Daarnaast kun je met deze oordopjes handsfree bellen en de muziek regelen via de kleine afstandsbediening op de kabel.

In de doos

  • Apple Earpods Lightning Connecter
  • Handleiding

Installatie van de Apple Earpods Lightning Connecter

Er is geen installatie nodig wanneer je de Earpods oordopjes van de fabrikant wilt gaan gebruiken. Bij het ontvangen van de oordopjes kun je ze door middel van de lightning connecter aansluiten op je telefoon of tablet, middels de ingang die hiervoor bestemd is.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: earbud
  • Gewicht: 10 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud van de Apple Earpods

De Apple Earpods Lightning Connecter oordopjes bedienen is erg eenvoudig. Door ze met de kabel aan te sluiten op een smartphone kun je ze direct gebruiken. Met de kleine afstandsbediening op de kabel kun je de muziek gemakkelijk regelen. Je kunt doorspoelen, naar het volgende nummer gaan, het volume aanpassen en de muziek pauzeren. Verder kun je ook gebruik maken van de ingebouwde microfoon in je oordopjes als je gebeld wordt.

Je kunt de bedrade oordopjes bewaren in een doosje of zakje om zo kabelbreuk te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om tijdens gebruik de kabel niet strak te spannen. Je kunt overtollige kabel om iets heen rollen zodat dit niet in de knoop komt te zitten.

Voor- en nadelen van de Apple Earpods

De grootste voordelen van deze oordopjes met draad zitten hem in het mooie en geometrische ontwerp. Hiermee zitten de oordopjes comfortabel en beter dan bijvoorbeeld ronde earbuds. Een ander groot voordeel is de afstandsbediening in de kabel: hiermee regel je jouw muziek zonder je telefoon te gebruiken.

Een nadeel van de Apple hoofdtelefoon is is dat de lightning connecter in de eerste plaats alleen kan worden aangesloten op Apple apparaten. Daarnaast kunnen ook alleen iPhones nieuwer dan de iPhone 7 gebruik maken van deze oordopjes. Een ander nadeel is dat de hoofdtelefoon niet is uitgerust met de nieuwste functies.

Conclusie

Deze Apple oordopjes zijn een prima keuze wanneer je op zoek bent naar goede basis oordopjes om van je muziek te kunnen genieten. Dit is een minder goede keuze wanneer je nieuwe oordopjes wilt aanschaffen waarbij je gebruik kunt maken van nieuwe functies. De Apple Earpods Lightning Connecter oordopjes komen de verwachtingen na en zijn daardoor een goede keuze.