Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes

Heb je een iPhone 6S of ouder en ben je op zoek naar goede en redelijk goedkope oordopjes? Dan kun je onder andere kiezen voor de Apple Earpod 3,5 mm Jack. Deze oordopjes behoren tot een van de basismodellen van Apple en passen op alle iPhones die ouder zijn dan de 6S. Goede oordopjes zijn niet per definitie draadloos en Apple bewijst dat je ook goede oordopjes kunt aanschaffen met een minder budget. Hier lees je de belangrijkste informatie over de Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Apple Earpods 3,5 mm JackApple Earpods 3,5 mm Jack

De Apple Earpods 3,5 mm Jack oordoppen hebben het bekende geometrische ontwerp van Apple en gebruikers bestempelen dit ontwerp dan ook als zeer prettig. Je kunt de oordopjes gemakkelijk aansluiten en gebruiken en daarnaast ontdek je de belangrijkste voordelen van deze oordopjes. De oordopjes hebben dezelfde prijs als de Apple Earpod Lightning Connecter: het enige verschil is de aansluiting. De Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes zijn daardoor geschikt voor de oudere iPhone modellen, maar ook andere telefoons.

In de doos

  • Apple Earpods 3,5 mm Jack
  • Handleiding

Installatie van de Apple Earpods 3,5 mm Jack

De installatie van deze oordopjes van Apple is zeer eenvoudig. Je kunt de oordopjes gemakkelijk aansluiten op je telefoon via de kabel. Zodra je de oordopjes in je telefoon hebt gedaan kun je ze direct gaan gebruiken, er is verder geen installatie nodig.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: earbud
  • Gewicht: 113 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud

De Earpod hoofdtelefoon is daarbij ook nog eens gemakkelijk in de bediening. Nadat je ze hebt aangesloten op je telefoon kun je ze direct aan gebruiken. Met de afstandsbediening in de kabel kun je jouw muziek grotendeels regelen. Je kunt nummers doorspoelen, naar het volgende nummer gaan, je muziek pauzeren en het volume regelen. Komt er een oproep binnen op je telefoon? Die kun je beantwoorden met de oordopjes. Om zo lang mogelijk te kunnen profiteren en te genieten van je nieuwe oordopjes is het juiste onderhoud belangrijk. Er wordt dan ook veel gekozen voor een extra doosje of zakje waar de oordopjes in bewaard kunnen worden om zo kabelbreuk te voorkomen. Verder kun je tijdens het gebruik van de oordopjes opletten dat de kabel niet te strak komt te staan en dat de overtollige kabel niet in de knoop komt.

Voor- en nadelen

De 3,5 mm Jack oordoppen hebben een aantal voordelen. Ten eerste profiteer je van het geometrische ontwerp en zitten de oordopjes comfortabel. Daarnaast kun je de oordopjes optimaal gebruiken dankzij de afstandsbediening in de kabel. Als nadeel van de de koptelefoon van Apple is te noemen dat de oordopjes geoptimaliseerd zijn voor Apple en dat ze niet werken op Android producten. Daarnaast zijn de Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes niet geschikt wanneer je een nieuwere iPhone hebt. Dit kun je wel oplossen door een koppelstukje te kopen. De Apple Earpod Lightning Connecter kopen is ook een optie.

Conclusie

De Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes zijn een prima keuze wanneer je snel betaalbare oordopjes nodig hebt. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van Apple en je krijgt dan ook waar voor je geld: makkelijk te bedienen oordopjes met prima geluid.