Apple Airpods Pro oordopjes

Er wordt steeds meer naar muziek geluisterd via hoofdtelefoons. Oordopjes worden steeds geavanceerder en zijn daardoor zeer populair. Hiermee kun je altijd en overal muziek luisteren of je goed focussen op je werkzaamheden. En vanwege de ontwikkelingen op de markt van oordopjes kiezen steeds meer mensen voor geavanceerde oordopjes met heel veel mogelijkheden. Het is dan ook niet voor niets dat de Apple Airpods Pro vanaf de presentatie tot de meest populaire oordopjes van het moment horen. Hier lees je alles over deze oordoppen van Apple en of deze oordopjes je geld waard zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Apple Airpods Pro Apple AirPods Pro

De Apple Airpods Pro zijn oordopjes die bijna overal aan voldoen. Ze zijn draadloos, gaan lang mee, zijn eenvoudig op te laden en bieden daarnaast nog tal van handige specificaties waar je gebruik van kunt maken, zoals noise cancelling. Je kunt de oordoppen gemakkelijk aansluiten op je telefoon en overal je muziek streamen. Daarnaast kun je er ook telefoongesprekken mee voeren door de ingebouwde microfoon. Ook de geluidskwaliteit valt in de smaak bij de vele gebruikers van deze oordopjes.

In de doos

  • Apple Airpods Pro
  • Lightning naar usb C oplaadkabel
  • Diverse maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Apple Airpods Pro

Het is erg eenvoudig om deze oordopjes van Apple te installeren. Dit doe je door de oordopjes via bluetooth te verbinden aan de telefoon. Bij de instellingen op je smartphone kun je de oordopjes eenvoudig en snel via bluetooth koppelen. Vanaf dat moment kun je de oordopjes altijd gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij, netstroom
  • Gemiddelde accuduur: 4,5 uur
  • Gewicht: 5,4 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud van de Apple Airpods Pro

Het bedienen van de Apple Airpods Pro is betrekkelijk eenvoudig. Nadat je ze gekoppeld hebt via bluetooth kun je ze direct gebruiken. Bediening kan zowel via de telefoon als via de oordopjes. Door middel van tikken op de luidsprekertjes kun je onder andere de muziek pauzeren en het volgende nummer kiezen. Via je telefoon kun je het volume aanpassen. Een oproep op je telefoon aannemen met de oordopjes in is ook goed mogelijk. Het geluid schakelt automatisch naar je oordopjes. Met Siri kun je de oordopjes ook sturen met spraak.

Doordat je te maken hebt met draadloze oordopjes, is er geen snoer dat snel gaat slijten of kapot gaat. Toch is het belangrijk om de apparaatjes goed te onderhouden. Dit doe je door ze op te bergen in de daarvoor bestemde oplaadcase. Hierin kun je de oordoppen ook opladen.

Voor- en nadelen van de Apple Airpods Pro

Een van de grootste voordelen van de oordoppen is de geluidskwaliteit. Je kunt volop genieten van je favoriete muziek met deze in ear oordopjes. Ook de actieve noise cancelling is een belangrijk selling point van deze toestellen. Je kunt de oordopjes snel verbinden met je telefoon dankzij de H1 chip en daarnaast kun je de oplaadcase draadloos opladen. Een nadeel van de apparaatjes is dat de oordopjes alleen geschikt zijn voor Apple apparaten, zoals een iPhone, iPad of Mac. Daarnaast moet je eerst een draadloze oplader los aanschaffen om de oplaadcase draadloos te kunnen opladen.

Conclusie

De Apple Airpods Pro zijn zeer goede oordopjes van topkwaliteit en een van de beste oordopjes van dit moment. Bij het aanschaffen van deze oordopjes kun je verzekerd zijn van goed geluid en de nieuwste functies. Behalve de prijs die wat aan de hoge kant is zijn er weinig redenen om niet voor deze oordopjes te kiezen.