Apple oordopjes

Bekijk en bestel direct Apple oordopjes

Apple oordopjes

  • Muziek luisteren met goede geluidskwaliteit
  • Verschillende modellen op de markt
  • Makkelijk te koppelen aan je Apple apparaat

Apple Airpods – De nieuwe standaard voor oordopjes

Apple AirPods oordopjesApple is niet alleen een van de meest bekende fabrikanten op het gebied van smartphones, maar ook als het gaat om oordopjes is het merk een marktleider. Met de Apple Airpods heeft het merk ervoor gezorgd dat er een nieuwe standaard is in de kwaliteit van oordopjes. Waar je eerst bij aankoop van een iPhone standaard een set oordopjes kreeg, koop je deze nu los en heb je de keuze uit een steeds breder wordend aanbod. De oordopjes zorgen ervoor dat je in alle rust kunt gaan genieten van jouw favoriete muziek en met de vele extra opties ervaar je het best mogelijke geluid.

De eerste Apple Airpods kwamen in 2016 op de markt. Inmiddels zijn er al twee nieuwe varianten gepresenteerd: de Apple Airpods 2 en de Apple Airpods Pro. Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes van Apple heb je dus de mogelijkheid om deze verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Let goed op de technische specificaties bij het uitzoeken van je nieuwe oordopjes, zodat je weet wat je kunt verwachten. Hoewel de nieuwste modellen het meest geavanceerd zijn, is het zeker aan te raden om ook de oudere modellen mee te nemen in je vergelijking. Zo zijn de Airpods 2 een goede vooruitgang wanneer je Earpods hebt met een stekker. De H1 chip in de Airpods zorgt ervoor dat je een stabiele draadloze verbinding hebt tussen je smartphone of tablet en je oordopjes.

De Apple Airpods Pro zijn de nieuwste varianten op de markt. Hiermee ben je verzekerd van noise-cancelling en kun je dus omgevingsgeluiden dempen. Dit is een van de verbeteringen ten opzichte van de Apple Airpods 2. Je kunt op deze manier optimaal gaan genieten van het beste geluid, zonder rumoer op de achtergrond.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Als grootste voordeel van de Apple oordopjes kun je de kwaliteit noemen, maar ook het design. De kwaliteit van het geluid is optimaal: en je bepaalt daarnaast zelf of je de omgevingsgeluiden wilt dempen. Het strakke design en het draagcomfort van de oordoppen zijn ook een reden om voor Airpods te kiezen. Andere voordelen zijn dat je ze gemakkelijk kunt koppelen aan je andere apparaat van de fabrikant en dat je een handige oplaadcase meegeleverd krijgt waarmee je de oordopjes draadloos kunt opladen. Met vijf minuten opladen kun je alweer een vol uur naar muziek luisteren.

Hoe werken oordopjes van Apple?

De oordoppen werken erg eenvoudig. Je kunt ze uit de oplaadcase halen en vervolgens verbinden met je telefoon. Dit doe je door in je instellingen naar Bluetooth te gaan. Hier staan je oordoppen van Apple al tussen de mogelijkheden: door op de blauwe ‘i’ te drukken kun je jouw oordopjes verbinden met je telefoon. Je hebt dan ook de mogelijkheid om bepaalde instellingen door te voeren. Zo kun je Siri inschakelen of instellen dat je bij dubbeltikken op de linkse Airpod de muziek kunt pauzeren. Je kunt de muziek ook regelen door op je telefoon je muziek app te gebruiken.

Nadat de oordoppen via Bluetooth verbonden zijn, kun je altijd en overal muziek luisteren wanneer je jouw oordopjes en telefoon bij je hebt. Na gebruik kun je de Apple Airpods in de oplaadcase doen. Afhankelijk van welk model oordopjes van Apple je hebt kun je de oplaadcase met de stekker in het stopcontact doen of draadloos opladen.

Speciale functies van Apple oordopjes

Onder de speciale functies van deze oordoppen valt onder andere de noise-cancelling. Dit is een extra functie waarmee je de mogelijkheid hebt om geluid en ruis uit je omgeving te dempen. Hierdoor wordt de beleving van muziek luisteren nog beter: wanneer je goed op moet letten in het verkeer kun je dit ook eenvoudig weer uitzetten. Een andere handige functie is het activeren van Siri met je stem. Zo kun je jouw muziek afspelen, pauzeren en nummers opvragen zonder dat je hiervoor je Apple apparaat hoeft te gebruiken.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Ben je op zoek naar de beste oordopjes voor je Iphone en overweeg je om Apple Airpods te kopen? Dan is het belangrijk om te weten dat je hiervoor een Apple apparaat nodig hebt. De Airpods kunnen alleen worden verbonden met een iPhone, iPad of Mac. Natuurlijk is ook je budget belangrijk. Over het algemeen zijn Apple oordopjes aan de dure kant, maar je krijgt daar veel kwaliteit voor terug. Kijk ook goed naar het type Airpods en welke oordoppen goed passen bij jouw persoonlijke wensen. Zoek je basic bedrade oordoppen, kijk dan eens naar de Apple Earpods 3,5 mm Jack oordopjes.

De belangrijkste gegevens over de Apple oordopjes in één oogopslag:

  • Muziek luisteren via al je Apple apparaten
  • De oordoppen zijn te bedienen met Siri
  • Het nieuwste model is uitgerust met noise-cancelling