Apple Airpods 2 oordopjes

Hoewel het zeker kan lonen om de nieuwste producten van een merk aan te schaffen, doe je er ook niet verkeerd aan om de oudere modellen te bekijken en aan te schaffen. Deze worden vaak niet alleen goedkoper, maar hebben nog steeds dezelfde specificaties. Op het gebied van oordoppen is dit ook het geval. De Apple Airpods 2 zijn na de komst van de Airpods Pro een ouder model, maar daardoor niet minder populair. Deze oordopjes zijn van topkwaliteit en daardoor zeker een reden om ze van dichterbij te bekijken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Apple Airpods 2Apple AirPods 2

De Apple Airpods 2 verschenen in maart 2019 en zijn verkrijgbaar in twee varianten: met een normale en een draadloze oplaadcase. Je kunt dus zelf bepalen wat voor jou de beste keuze is. Deze koptelefoons zijn volledig draadloos en hebben daarnaast het geometrische ontwerp dat je van Apple Earpods gewend bent. Deze goede bluetooth oordopjes geven naast het grote draagcomfort ook een zeer goede geluidskwaliteit.

In de doos

  • Apple Airpods 2
  • Lightning naar usb A oplaadkabel
  • Handleiding

Installatie van de Apple Airpods 2

De installatie van dit Apple model oordoppen is zeer eenvoudig. Met de H1 chip kun je de oordopjes nog sneller verbinden met je telefoon en is er sprake van een stabiele en snelle verbinding. De H1 chip zorgt er onder andere voor dat je de oordopjes met Siri kunt bedienen. Je kunt de oordopjes eenvoudig en snel via bluetooth met je smartphone verbinden om ze te gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: earbud
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 4 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud van de Apple Airpods 2

De bediening van deze koptelefoon kan op twee manieren. Je kunt de oordopjes handmatig bedienen via je smartphone en de oordopjes. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de oordopjes spraakgericht te sturen via Siri. De kleine luidsprekertjes gaan automatisch aan zodra je ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze weer uitdoet. Daarnaast kun je de True Wireless oordoppen gemakkelijk opbergen in de daarvoor bestemde oplaadcase. Je kunt zelf kiezen of je voor een normale of een draadloze oplaadcase kiest. De oplaadcase is ook bedoeld als bescherming van de oordopjes

Voordelen- en nadelen van de Apple Airpods 2

Het grootste voordeel van de Apple oordopjes is het volledig draadloze ontwerp. Je hebt hierdoor geen last van kabels langs de lichaam en je hebt dus veel meer bewegingsvrijheid. Daarnaast heb je dankzij de H1 chip altijd een snelle en stabiele verbinding tussen je oordopjes en je smartphone of tablet. Met een volle accu kun je tot 5 uur lang naar muziek luisteren via je hoofdtelefoon. Als nadeel van de dit model kun je noemen dat de oordopjes alleen te gebruiken zijn op Apple apparaten. Heb je geen iPhone, iPad of Mac? Dan kun je deze oordopjes niet gebruiken.

Conclusie

De Airpods 2 van Apple zijn oordopjes van zeer goede kwaliteit. En wanneer je op zoek bent naar een goed instapmodel voor draadloze oordopjes en je bent in het bezit van een iPhone of iPad, dan zijn deze oordoppen van Apple zeker een aanrader. De bediening is eenvoudig en daarnaast is ook de lange batterijduur een groot voordeel.