Anker Soundcore Liberty 2 Pro oordopjes

Anker is nu niet exact het bekendste merk op het gebied van oordopjes. Toch is dit jammer, want deze producent heeft tot nu toe absoluut een aantal uitstekende dopjes op de markt uitgebracht. De concurrentie is nu eenmaal groot op dit vlak en het is moeilijk om hier tussen te komen. Gaat het dit merk lukken aan de hand van de Anker Soundcore Liberty 2 Pro oordopjes?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Anker Soundcore Liberty 2 ProAnker Soundcore Liberty 2 Pro

De Anker Soundcore Liberty 2 Pro oortjes zijn geheel draadloos en maken gebruik van Bluetooth om een connectie te maken met een toestel. Deze oordoppen worden in ear gedragen en dat betekent dat je geen last hebt van hangende kabels. Over de gehele linie zijn deze oortjes bestand tegen water, waardoor je deze dopjes ook kunt gebruiken om muziek te luisteren tijdens het sporten. Zelfs als je gaat hardlopen in de regen zullen deze dopjes hier tegen bestand zijn. Dit maakt het uitstekende sport oordopjes.

In de doos

 • Anker Soundcore Liberty 2 Pro
 • Handleiding
 • USB C kabel
 • Oordopjes in diverse maten

Installatie van de Anker Soundcore Liberty 2 Pro

Er dient nog stroom in de accu te zitten als je gebruik wilt maken van deze draadloze oordoppen. Is dit niet het geval, dan gebruik je de meegeleverde USB C kabel om de boel op te laden. Volledig opgeladen gaan deze dopjes zo’n 8 uur mee, waarbij de oplaadcase een capaciteit heeft van 24 uur. Onderweg zul je dus niet snel een lege accu hebben. Aan de hand van de Soundcore app pas je alle instellingen omtrent je dopjes aan.

Technische specificaties

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: zwart
 • Gewicht: 52 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: ja
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Het mooie aan de Soundcore app is het feit dat je de dopjes geheel naar wens kunt instellen. Via deze app kun je een eigen profiel opstellen, zodat je al jouw persoonlijke voorkeuren kan opslaan. Zo heb je meer flexibiliteit dan ooit. Op de oorschelpen zijn een afstandsbediening, knoppen en volume regelaar aanwezig. Aan de hand van de ingebouwde microfoon kun je telefoontjes aannemen. De oplaadcase biedt je de ideale mogelijkheid om je Anker oordoppen veilig in te bewaren. Het is tevens aan te raden om de accu niet overdreven vaak op te laden. Vergeet daarnaast niet om je oortjes van oorsmeer en andere soorten vuil te ontdoen. Hiermee voorkom je niet alleen dat de geluidskwaliteit afneemt, maar dit is ook beter voor jezelf.

Voor- en nadelen

De draadloze Soundcore Liberty 2 Pro oortjes van Anker kunnen comfortabel gedragen worden en leveren een goede geluidskwaliteit. De accu gaat lang mee en de oplaadcase heeft een flinke capaciteit. Doordat deze dopjes waterbestendig zijn, kunnen ze ook gedragen worden tijdens het sporten of buiten in de regen. Tot slot is er de handige Soundcore app, zodat je jouw volledig draadloze oordopjes meer dan ooit kunt personaliseren. De accuduur is gemiddeld, maar dit wordt opgevangen door de capaciteit van de oplaadcase. Let er wel op dat deze case een stuk groter is dan gemiddeld, waardoor deze minder ruimte in beslag neemt. Er zijn geen noise cancelling features aanwezig.

Conclusie

We hebben best wel wat moeite moeten doen om minpuntjes te benoemen bij de Anker Soundcore Liberty 2 Pro oordopjes, want we vinden het een topper. Of je nu op je gemak thuis op de bank muziek wilt luisteren of tijdens het sporten, aan de hand van deze veelzijdige dopjes kan het allemaal. Misschien wel de beste draadloze oordopjes van nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *