AKG N20 Premium In-Ear

Vaak beschikt een merk over goedkopere en duurdere varianten, en AKG is geen uitzondering op deze regel. De AKG N20 Premium In-Ear oordopjes behoren tot de laatste categorie en worden gerekend tot het beste wat deze producent te bieden heeft op dit vlak. Dit schept hoge verwachtingen. Worden deze verwachtingen ook waar gemaakt door deze oortjes?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

AKG N20 Premium In-Ear

Met zijn opvallende verschijning zullen deze in-ear oordopjes je meteen opvallen als je ze ziet bij een webshop. Deze in ear oorkussens hebben een hoog draagcomfort en ook de geluidskwaliteit is top. Deze oortjes zijn bedraad, maar je hoeft je geen zorgen te maken: deze kunnen niet in de knoop raken. In de knoop geraakte draden zijn niet alleen onhandig, maar ze zorgen tevens voor een kortere levensduur van je dopjes.

In de doos

  • AKG N20 Premium In-Ear
  • Handleiding

Installatie van de AKG N20 Premium

Het installeren van oordopjes met draad zoals de AKG N20 Premium In-Ear neemt nauwelijks tijd in beslag. Je haalt de oortjes uit de verpakking, plugt ze in via de daarvoor bestemde ingang en je bent klaar om muziek te gaan luisteren.

Technische specificaties

AKG N20 Premium In-Ear

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zilver
  • Gewicht: 18 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Vaak wordt gedacht dat draadloze oortjes superieur zijn ten opzichte van oordopjes met draad. Echter heeft een snoer ook zo zijn voordelen. Zo kun je hierin bijvoorbeeld een afstandsbediening verwerken. Dit is ook gebeurd bij deze oortjes. Aan de hand van deze afstandsbediening pas je het volume aan, selecteer je nummers of zet je een nummer even stil. Daarnaast is er een microfoon in de kabel te vinden. Zo kun je handsfree bellen. Door de aanwezigheid van een kabel is opladen geen vereiste om de AKG oordopjes te gebruiken. Ook kan het snoer niet in de knoop geraken, wat ook goed is voor de levensduur. Het enige wat je qua onderhoud kunt doen om de levensduur te verlengen is het regelmatig schoonmaken van de oortjes. Dit is ook wat hygiënischer.

Voor- en nadelen

De AKG N20 Premium In-Ear maken hun hogere prijskaart meer dan waar. De geluidskwaliteit is uitmuntend en ook het draagcomfort is fantastisch. In het draad zitten zowel een afstandsbediening als een microfoon ingebouwd. Je kunt dus handsfree bellen en de boel eenvoudig aansturen. Als je geen fan bent van snoeren en liever een draadloos model hebt, zijn dit niet de oortjes voor jou. Daarnaast is het jammer dat deze oortjes niet bestand zijn tegen zweet en vocht. Dit maken de bedrade oortjes minder geschikt om te dragen tijdens het sporten.

Conclusie

Gebaseerd op de geluidskwaliteit en het draagcomfort behoort de AKG N20 Premium In-Ear oordopjes tot de top binnen het assortiment van deze producent. Het is jammer dat deze dopjes minder geschikt zijn om mee te sporten, maar verder kun je overal en altijd naar je favoriete muziek luisteren. Met recht een van de beste in-ear oortjes van dit moment.