AKG In-Ear oordopjes

AKG is een specialist op het gebied van audioapparatuur. Het is niet voor niets dat dit merk is uitgegroeid tot een multinational die actief is in vele landen, waaronder Nederland. Audiosystemen en daaraan gerelateerde accessoires zijn er in allerlei soorten en maten. Om muziek te luisteren, kun je kiezen voor oordopjes. Zijn de AKG In-Ear oordopjes een goede keuze hiervoor?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

AKG In-Ear oordopjes

De AKG In-Ear behoren tot de goedkoopste oortjes binnen het aanbod van AKG. Ga je oortjes vergelijken, dan zul je zien dat qua prijs er weinig oordopjes voor een lagere prijs verkrijgbaar zijn. Als je niet al te veel geld wilt spenderen aan oortjes, zijn deze varianten prima geschikt. Maar het belangrijkste is de prijs/kwaliteit verhouding. Als je oordopjes kunt kopen die niet alleen weinig kosten maar ook nog eens een prima geluidskwaliteit leveren, heb je het beste van beide werelden.

In de doos

  • AKG Oordopjes In-Ear Samsung Zwart
  • Handleiding

Installatie van de AKG In-Ear

De AKG In-Ear oortjes zijn in ear oorkussens met draad. Door het slimme design wordt voorkomen dat deze bedrading in de knoop raakt. En met de aanwezigheid van een snoer hoef je deze alleen maar in de juiste jack ingang in te pluggen om muziek te kunnen luisteren via je geluidsdrager of mobiele telefoon.

Technische specificatiesAKG In-Ear

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 20 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Het is mogelijk om de muziek op je geluidsdrager of telefoon aan te sturen middels je oortjes. Bij deze oordopjes van AKG zit namelijk een afstandsbediening ingebouwd. Aan de hand hiervan kun je de muziek harder of zachter zetten, maar je kunt deze ook hiermee op pauze zetten. Ook handsfree bellen is mogelijk middels de ingebouwde microfoon. De AKG In-Ear oortjes zijn niet draadloos, waardoor ze altijd te gebruiken zijn en niet opgeladen hoeven te worden. Om de paar weken is het aan te raden je oordopjes te reinigen met een doekje. Dit is niet alleen aan te raden om hygiënische redenen, maar het zorgt voor een verbeterde levensduur.

Voor- en nadelen

De lage prijs zal voor vele consumenten een reden zijn om voor de AKG In-Ear te kiezen. Maar deze oortjes hebben meer voordelen. Ten eerste is de geluidskwaliteit prima. Ook zitten er zowel een microfoon als een afstandsbediening in de kabel geïntegreerd. De kabels raken nooit in de war. De geluidskwaliteit van een goedkoop model zal nooit zo goed zijn als de geluidskwaliteit bij een duurder model. Als je een fan van muziek bent die alle details in de audio wilt horen, kun je beter een andere variant kiezen. Daarnaast zijn deze oortjes niet waterdicht.

Conclusie

Als je op zoek bent naar goedkope oortjes met een prima geluidskwaliteit die tevens comfortabel zijn en verkrijgbaar zijn voor een lage prijs, dan zijn de AKG In-Ear oortjes iets voor jou. Handsfree bellen is mogelijk dankzij de microfoon, en er is tevens een geïntegreerde afstandsbediening aanwezig.