Aftershokz Titanium oordopjes

De Aftershokz Titanium oordopjes behoren tot de laagst geprijsde oordopjes in het assortiment van Aftershokz. En wanneer je op zoek bent naar betaalbare en goede sport oordopjes is het zeker niet verkeerd om eens te kijken of dit voor jou de juiste keuze is. Bij de zoektocht naar oordopjes wordt steeds vaker gekeken naar de aanwezigheid van de nieuwste functies en het hoogste draagcomfort. Met de Aftershokz Titanium oordopjes profiteer je in ieder geval van een nieuwe Bone Conduction Technology waarmee je omgevingsgeluiden altijd goed hoort. Hier kun je alles lezen over deze goedkope oortjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Aftershokz Titanium

Aftershokz Titanium

De oordoppen zijn, net als de andere modellen in het assortiment van de fabrikant, draadloos. Dit betekent dat je jouw muziek draadloos kunt streamen op je smartphone, via een bluetooth verbinding. Het wordt hierdoor nog makkelijker om naar je favoriete muziek te luisteren. Daarnaast ben je ook verzekerd dat er geen kabels in de weg hangen, bijvoorbeeld wanneer je bezig bent in de sportschool of als je aan het hardlopen bent. Daarbij zijn de Aftershokz Titanium oordopjes spatwaterdicht en daardoor een prima aanwinst voor buitensporters.

In de doos

 • Aftershokz Titanium
 • Micro usb oplaadkabel
 • Geluiddempende oordoppen
 • Opbergtasje
 • Handleiding

Installatie van de Aftershokz Titanium

Voordat je deze goede sport oortjes kunt gebruiken, dien je de oordopjes via bluetooth aan je smartphone of tablet te verbinden. Dit doe je gemakkelijk en snel via de instellingen op je telefoon. Daarna kun je de oordoppen direct gebruiken.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: bone conduction
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 6 uur
 • Gewicht: 36 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

Het gebruik van de draadloze Aftershokz oortjes is eenvoudig. Je kunt ze onder andere gebruiken via de afstandsbediening op de oorschelp. Van nummer wisselen of het volume aanpassen kan onder andere via de oordopjes. Verder kun je dankzij de ingebouwde microfoon ook handsfree bellen terwijl je de oordopjes draagt. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een opbergtasje en dat betekent dat je de oordopjes altijd goed op kunt bergen na gebruik. Verder is het belangrijk om te weten dat de oordopjes 6 uur lang meegaan op een volle accu. Daarna moet je ze opladen om weer volop te kunnen gebruiken.

Voor- en nadelen

De Bone Conduction Technology is een van de voordelen van de Aftershokz Titanium oordopjes: ze zitten niet in het oor, maar op de jukbeenderen. Wanneer je geen last wilt hebben oordopjes in je oren die na verloop van tijd gaan irriteren zijn de Aftershokz Titanium oordopjes hiervoor zeker een goed alternatief. Dankzij de Bone Conduction Technology hoor je ook altijd omgevingsgeluiden. Dit kan tegelijkertijd ook een nadeel van deze oordoppen zijn. Vooral wanneer je de oortjes gebruikt om je te focussen op een workout of taak op kantoor wil je wellicht niet gestoord worden. Daarnaast zijn deze oordopjes door de oorhaken minder geschikt voor brildragers.

Conclusie

De Aftershokz Titanium oordopjes zijn een prima keuze wanneer je voor weinig geld goede oordopjes wilt aanschaffen. Dit model is niet zo vernieuwend en ontwikkeld als de Aftershokz Aeropex en Aftershokz Air modellen, maar voldoet zeker aan de belangrijkste eisen van draadloze oordopjes. Daardoor zijn deze oordoppen een prima keuze.