AfterShokz oordopjes

Bekijk en bestel direct AfterShokz oordopjes

AfterShokz oordopjes

  • Oordopjes voor sporters
  • Verkrijgbaar in drie prijscategorieën
  • Goed draagcomfort

AfterShokz oordopjes – De oordopjes voor sporters

AfterShokz oordopjesAfterShokz zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt sporten met muziek, zonder dat je last hebt van kabels die in de weg zitten. Met AfterShokz kun je namelijk gedeeltelijk draadloos muziek luisteren, want de oordopjes zijn slechts via bluetooth verbonden met je telefoon. En wanneer je regelmatig aan het sporten of hardlopen bent wil je goede oordopjes die je niet alleen het beste geluid geven, maar die ook lekker zitten. En de oordoppen van dit merk voldoen aan deze eis. Je kunt verschillende kanten op met deze oordopjes en dus is er altijd wel een geschikt model te vinden dat aan jouw eisen voldoet. Je kunt altijd een kijkje nemen in het assortiment van AfterShokz oordopjes.

Wanneer je het aanbod van oordoppen nader gaat bekijken, zul je zien dat er verschillende draadloze modellen beschikbaar zijn. Voor iedereen is er daardoor een goede set oordoppen te vinden. Maar wat zijn nu de beste oordopjes? Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van het geluid en het draagcomfort. Je wilt immers zorgeloos muziek kunnen luisteren via je oordopjes. Een voorbeeld van een draadloze set oordopjes uit het assortiment is de AfterShokz Air. Deze draadloze oordopjes zijn voorzien van de Bone Conduction Technology, waardoor de oordopjes niet in het oor, maar op de jukbeenderen zitten. Je bent hierdoor niet afgesloten van omgevingsgeluid. Ook als je wilt gaan hardlopen met deze oordopjes kun je dus veilig deelnemen aan het verkeer.

De AfterShokz Aeropex is een model die nog wat extra mogelijkheden biedt. Ook deze oordopjes zijn voorzien van de Bone Conduction Technology. Daarnaast heb je bij deze set ook ruisonderdrukkende microfoons. Hierdoor ben je tijdens een telefoongesprek goed verstaanbaar wanneer je belt via je oordopjes. Ook dit dit model waterbestendig en kun je er dus volop mee gaan sporten. Zweet zal de werking van deze oordopjes voor het hardlopen niet beïnvloeden en dus kun je je volop focussen op je work-out.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Wanneer je kiest voor oordopjes van deze fabrikant ben je niet de eigenaar van de meest bekende oordopjes ter wereld. Maar je bent wel verzekerd van goede oordopjes van goede kwaliteit, waarmee je voor een goede prijs kunt genieten van jouw favoriete muziek. Daarnaast kun je de oordopjes in weer en wind gebruiken, maar ook tijdens het sporten hoef je niet bang te zijn dat zweet de werking van je AfterShokz oordopjes beïnvloed. Er zijn daarnaast verschillende modellen beschikbaar in diverse prijscategorieën, waardoor je altijd de geschikte oordoppen aanschaft. De oordoppen zijn tot slot ook stijlvol en passen goed bij iedere outfit.

Hoe werken oordopjes van AfterShokz?

De bluetooth oordopjes bestaan uit twee losse oordopjes die door middel van een korte nekband aan elkaar zijn verbonden. Je kunt de oordopjes zo dragen dat de band op je nek ligt: je hebt tijdens het sporten of hardlopen geen last van kabels die in de weg zitten. De apparaatjes zijn daarnaast via bluetooth verbonden met je smartphone, je kunt hiermee op ieder moment van de dag naar je favoriete muziek luisteren. Ook als er een oproep binnenkomt kun je deze met je oordopjes beantwoorden en telefoneren met je AfterShokz oordoppen. Oordopjes van AfterShokz wegen nog geen 30 gram en zijn daarmee erg licht: je voelt bijna niet dat je ze draagt en dat zorgt voor een nog beter draagcomfort. Wanneer je de oordopjes niet meer gebruik kun je ze eenvoudig opbergen in de daarvoor bestemde draagtas waardoor ze altijd beschermd blijven.

Speciale functies van AfterShokz oordopjes

De AfterShokz oordopjes kennen als speciale functie voornamelijk de Bone Conduction Technology, waarmee je het omgevingsgeluid blijft horen. Hiermee kun je veilig deelnemen aan het verkeer, maar kun je je toch volledig focussen op het hardlopen of sporten. Daarnaast zijn de oordopjes ook waterbestendig, waardoor het hardlopen in de regen geen enkele belemmering is voor het gebruik van je oordopjes. Ook is iedere oordoppen set voorzien van een ingebouwde microfoon waarmee je met een druk op de knop telefoontjes kunt beantwoorden.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

De oordopjes van AfterShokz zoals de Titanium sport oortjes zijn een goede investering waar je lange tijd mee kunt doen. Het is wel goed om voor jezelf te bepalen welke specificaties je belangrijk vindt en wat je budget is voor het aanschaffen van oordoppen. Het selecteren op prijs kan je zoektocht al makkelijker maken, er blijven dan nog een beperkt aantal AfterShokz oordopjes over. Kijk goed naar de technische eigenschappen en de specificaties van de oordopjes. Zo kun je de beste mogelijke keuze maken en ben je verzekerd van een goede aankoop, een aankoop waar je jarenlang plezier van gaat hebben.

De belangrijkste gegevens van AfterShokz oordopjes in één oogopslag:

  • Lichtgewicht oordoppen
  • Uitgerust met Bone Construction Technology
  • Waterbestendig en spatwaterdicht