Aftershokz Air oordopjes

De zoektocht naar goede sport oordopjes kan veel tijd kosten: je wilt niet alleen dat de oordopjes goed zitten, maar ook dat ze je de functies bieden die je tijdens het sporten goed kan gebruiken. De Aftershokz Air oordopjes zijn niet alleen spatwaterdicht, maar zorgen er ook voor dat je jouw omgevingsgeluid nog steeds goed hoort. Dit is vooral handig tijdens hardlopen of buiten sporten, omdat je dan nog steeds veilig deel kunt nemen aan het verkeer. Wil je meer weten over de Aftershokz Air oordopjes? Hier vind je de belangrijkste informatie, voor- en nadelen en kun je bepalen of deze oordopjes voor jou de goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Aftershokz Air

Aftershokz Air

De Aftershokz Air oordopjes zijn de voorlopers van de Aftershokz Aeropex en dat betekent dat je deze oordopjes op het gebied van kwaliteit en gebruiksgemak zeker met elkaar kunt gaan vergelijken. Een groot verschil is de waterdichtheid: waar de Aftershokz Air oordopjes spatwaterdicht zijn, zijn de nieuwere Aeropex oordopjes volledig waterdicht. Daarnaast is ook de accuduur van de Aeropex beter. De Aftershokz Air oordopjes zijn daarentegen wel weer geschikt voor multipoint pairing en hebben een usb-aansluiting.

In de doos

  • Aftershokz Air
  • Micro usb oplaadkabel
  • Geluiddempende oordoppen
  • Draagtas

Installatie van de Aftershokz Air

Deze Aftershokz oordopjes zijn draadloos en dat betekent dat je ze eerst via bluetooth moet verbinden aan je smartphone om muziek via de oordopjes te kunnen luisteren. Dit regel je binnen enkele tellen via de instellingen op je smartphone of tablet waarop je muziek wilt gaan luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: bone conduction
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 30 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, grijs, blauw en rood

Bediening en onderhoud

De bluetooth oordopjes zijn makkelijk in gebruik. Ze hebben een touchpad waarmee je onder andere de muziek kunt regelen en het volume kunt aanpassen. De oordopjes hebben een ingebouwde microfoon en dat stelt je in staat om handsfree te kunnen bellen met je Aftershokz Air oordopjes in. Dit type sport oordoppen worden geleverd met een draagtas waar je de oordopjes na gebruik in kunt opbergen. Zo berg je ze altijd veilig op en houdt ze je lang mooi. Het opladen van de oordopjes gaat gemakkelijk via de oplaadkabel die standaard geleverd wordt bij je bestelling.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de bluetooth oordoppen is de manier waarop je van goed geluid kunt profiteren. De oordopjes zitten door de Bone Conduction Technology niet in het oor maar op de jukbeenderen. Door trillingen komt het geluid in je oor, maar hoor je ook nog steeds het omgevingsgeluid. Zo neem je ook veilig deel aan het verkeer en kun je ook horen wat je sportmaatje of personal trainer tegen je zegt. Een nadeel van deze draadloze oordoppen is dat je de oordopjes minder goed kunt dragen wanneer je een bril hebt, vanwege de oorhaken die achter je oren zitten.

Conclusie

Een lichtgewicht set oordopjes, voorzien van een unieke technologie: de Aftershokz Air oordopjes maken de hoge verwachtingen waar. Voor sporters is deze set oordopjes dan ook zeker een aanrader. Wil je helemaal zeker zijn van waterbestendigheid? Kies dan voor de Aftershokz Aeropex oordopjes.