Aftershokz Aeropex oordopjes

Wanneer je regelmatig sport en tegelijkertijd het liefst naar je eigen muziek luistert, is het slim om te kiezen voor oordopjes die hier zeer goed geschikt voor zijn. Onder andere de Aftershokz Aeropex oordopjes zijn gemaakt om gebruikt te worden tijdens het sporten. Met deze oordoppen hoor je jouw eigen muziek, maar is ook het omgevingsgeluid nog goed te horen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld in ear oordopjes. Hier lees je alle belangrijke informatie over de Aftershokz oordopjes en bepaal je aan de hand hiervan eenvoudig of deze oordopjes jouw geld waard zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Aftershokz Aeropex

Aftershokz Aeropex

De Aftershokz Aeropex oordoppen zijn van het merk Aftershokz en zijn uitgerust met de indrukwekkende Bone Conduction Technology. Dit betekent dat je jouw omgevingsgeluid nog steeds goed kunt horen, omdat de oordopjes niet tot diep in je gehoorgang zitten. Het kan daardoor slim zijn om deze oordopjes aan te schaffen wanneer je bijvoorbeeld regelmatig gaat hardlopen. Hierbij hoor je wel je eigen muziek, maar kun je ook veilig deelnemen aan het verkeer. Dit maakt de oordopjes ook handig om te gebruiken wanneer je dagelijks op de fiets naar je werk gaat en onderweg naar je muziek wilt luisteren.

In de doos

  • Aftershokz Aeropex
  • Oplaadkabel
  • Geluiddempende oordoppen
  • Opbergtasje

Installatie van de Aftershokz Aeropex

Met deze oordoppen van Aftershokz kun je draadloos naar muziek luisteren en dat betekent dat je de oordopjes alleen via bluetooth met je smartphone of tablet hoeft te verbinden. Zodra je dit gedaan hebt kunt je de oordopjes direct gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: bone conduction
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 26 gram
  • Materiaal: Kunststof, metaal
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, grijs, blauw en rood

Bediening en onderhoud van de Aftershokz Aeropex

De bediening van de koptelefoon is gemakkelijk. Je kunt de oordopjes onder andere gebruiken om het volume van je muziek aan te passen. Met de afstandsbediening op de oordoppen kun je daarnaast ook op andere manieren je muziek regelen. Handsfree bellen met deze oordopjes is ook mogelijk. Je krijgt de draadloze oordopjes geleverd met een bijbehorend opbergtasje waarmee je de oordopjes eenvoudig en snel kunt opruimen. Zo zorg je voor goede bescherming en geniet je langer van je oordopjes.

Voor- en nadelen van de Aftershokz Aeropex

De Aftershokz Aeropex oordopjes hebben als grootste voordeel dat je gebruik kunt maken van de Bone Conduction Technology. Hiermee wordt het geluid via trillingen naar je oor gestuurd terwijl de oordopjes op je jukbeenderen zitten. Je blijft alert op je omgeving en dus zijn de oordopjes ideaal voor sporters. De ruisonderdrukkende microfoons zorgen ervoor dat je gemakkelijk kunt bellen en hierbij duidelijk verstaanbaar bent. Een nadeel van dit model oordopjes van Aftershokz is dat de draagwijze niet ideaal is wanneer je een bril hebt. Daarnaast hebben gebruikers ook gewezen op het feit dat de draagwijze minder prettig is wanneer je een jas met kraag aan hebt.

Conclusie

Veilig naar je muziek luisteren kan met de Aftershokz Aeropex oordopjes. Deze oordopjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en vooral geschikt voor sporters en voldoen op dit gebied dan ook aan alle verwachtingen. Hierdoor zijn deze goede sport oordoppen dan ook zeker aan te raden.