5 onbekende koptelefoon merken

Wanneer je naar het aanbod van een webshop kijkt, zal je meteen opvallen dat er een aantal merken populairder zijn dan anderen. Vaak heeft dit te maken met het feit dat deze merken bekender zijn dan anderen. Kwaliteit zou de doorslaggevende factor moeten zijn, maar toch zien we in de praktijk vaak dat mensen gevoelig zijn voor merken waar ze bekend mee zijn. Toch zitten er tussen de onbekendere merken op het gebied van koptelefoons en oordopjes een hoop varianten die de moeite waard zijn. Hieronder zetten we 5 van de beste onbekende koptelefoon merken voor je op een rij.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

SkullcandyOnbekende koptelefoon merken - Skullcandy Crusher Wireless

Eén blik op de designs van Skullcandy en je bent meteen vrolijk. Deze producent heeft een geheel eigen stijl en daardoor vallen hun populaire koptelefoons meteen op. Een kleurrijke vormgeving wordt gecombineerd met vette designs en een uitstekende geluidskwaliteit. Zelfs de goedkopere oordopjes uit het assortiment van dit merk scoren goed op dit vlak. Hetzelfde geldt voor het draagcomfort dat je ervaart. Naast hoofdtelefoons van Skullcandy kun je ook bij dit merk terecht voor producten zoals oordoppen, mp3 spelers, audio rugzakken en andere applicaties op het gebied van audio.

House of Marley

Het merk House of Marley heeft zijn naam niet voor niets, want dit bedrijf is opgericht door de kinderen van Bob Marley. Niet alleen zagen zij mogelijkheden om betere producten te leveren dan concurrenten. Zij zagen ook een manier om dit te doen zonder hierbij de waarden van hun vader uit het oog te verliezen. De geluidskwaliteit is van hoog niveau door het hele assortiment. Daarnaast is een keuze voor een House of Marley koptelefoon een groene keuze, want hun producten worden gemaakt van duurzame materialen. Ook ondersteunen zij met de winst diverse goede doelen.

Marshall

Als je gevraagd wordt waar je aan denkt bij het merk Marshall, dan zul je waarschijnlijk als eerste denken aan de vele gitaarversterkers en muziekproducten die dit merk heeft uitgebracht. Verwonderlijk is dit niet, want deze Britse producent heeft de versterkers van vele van de beste gitaristen ooit vervaardigd. Goede voorbeelden hiervan zijn Pete Townshend en Richie Blackmore. Ook op het gebied van koptelefoons is deze producent de laatste jaren actief. Over de gehele linie is de kwaliteit van deze Marshall hoofdtelefoons uitmuntend.

Jabra

Jabra is een Deense producent die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van diverse audioproducten. Hun expertise ligt op het gebied van videoconference systemen, maar ook op het gebied van koptelefoons doet Jabra het de laatste jaren formidabel. Niet voor niets wordt dit merk steeds populairder onder Nederlandse consumenten. De best verkochte koptelefoons van dit merk zijn de Jabra Elite 45H Titanium en Jabra Elite 85H Titanium.

Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins is echt zo’n merk voor de fijnproever. Waar sommigen gewoon muziek willen luisteren en zich niet al te druk maken om de kwaliteit, zijn er anderen die kunnen genieten van elke nuance in een lied. Bowers & Wilkins is een topmerk voor de kritische luisteraar die dol is op het horen van de dynamiek in een nummer. Een goede keuze uit hun assortiment is de Bowers & Wilkins PX7 koptelefoon.

Onbekende oordopjes merken

Enkele onbekende oordopjes merken waar je toestellen van kunt kopen zijn Plantronicx, Hyperx, Philips, Huawei, SteelSeries en Adidas. Ben je op zoek naar goede draadloze oordopjes? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Adidas FWD-01, Plantronics Backbeat Go 410, HyperX Cloud Gaming, Philips SHB2505BK/10 en de SteelSeries Siberia In-Ear gaming oordopjes.